20.3.06

Punaista lankaa

Terveisiä Turusta!
Melkein jäi murre päälle.
Kävin käsityömessuilla muutamien muiden neulebloggaajien tavoin, vaikken kyllä muita kuin Ninnin siellä tavannutkaan. Enkä ostanut yhtään lankaa! Enkä hahtuvaa ;) Täytyy kyllä kokeilla sitä vielä uudestaan, kiitos neuvoista!


Punaisena lankana esittäytyy tässä taannoisen värjäykseni tuloksia. Vasemmalta oikealle alunperin luonnonvalkoisia Nallea, Floricaa ja tuntematonta sekoitelankaa jonka dippasin väriin vain hetkeksi. Valaistus on kaamea, koska en ehtinyt kotiin ennen pimeää. Piti näet käydä kampaajalla, värjäyttämässä hiukset... Punaisiksi! Taitaa nyt mennä vähän liian pitkälle tämä Project Spectrum. Tätä vauhtia kesäkuussa minulla on sininen tukka...


Vaikka todisteet usein osoittavat päinvastaista, saan minä joskus jotain valmiiksikin. Nämä siitä neljännestä itsevärjätystä langasta neulotut sukat matkaavat pikku-Sallan jalkoihin Helsinkiin. Vaaleanpunaiset, tietenkin.
Niin ja mummo sai ranteenlämmittimen (yhden vain, kyllä, hänellä on toinen käsi kipeä) uusimmasta Interweave Knitsistä, mutta unohdin kuvata sen.

Tulossa: Jotain ruskeaa. Ja vähän punaista.

1 kommentti:

golden kirjoitti...

Ohhoh, jopas olit kovahermoinen, kun selvisit messuilta ilman lankaostoksia! ;D