5.12.06

Kieputusta ja lahjomuksia

Niin. Tää osti kerijälaitteen ja on kerinyt kilometritolkulla lankaa siitä lähtien. Ja samalla tää huomas että tällä on ohutta Pirkkaa kohta koko sarja. Pakko saada lisää. Lauantaina vois käydä Tampereella taas...
Kirjoneulelapasia? Huiveja? Vähän houkuttelis myös sellainen yksivärinen neuletakki missä on kirjoneulekaarroke, niitä kun on näkynyt vähän siellä täällä ohjeina.


Snyyni paljasti itsensä ja lähetti minulle kahta lajia Opalin sukkalankaa, joista vyyhdellä olleen tietenkin kerin välittömästi. Samoin sain Teddy-langasta tehdyn ponchon, mutta koska se snyyn arvelujen mukaan päätyy pukinkonttiin, en taida sitä näyttää nyt. Kiitos paljon kaikista paketeista, Sarita!

Itsekin paljastuin, kuten edellisen postin kommenteista saattoikin jo lukea. Lähettelin siis paketteja tänne.


Lahjatehtaalta on valmistunut seuraavaa:

Peruskauluri Sandnes Sisusta kummipojalle. Näitä vois tehdä lisääkin, mukavan pehmeä ja ihan kätevä. Note to self: älä osta enää pätkävärjättyä lankaa, jos et oikeasti aio tehdä siitä sukkia. Tai siis tietenkin tästä piti alunperin tulla sukat, mutta joku on vienyt sukkainspiraationi. Jos näette, voisitteko palauttaa, kiitos.


Hahtuvasta jotain. Tämän nimi on Loska, mutta muuta en kerro, joku näkee jouluna sitten.
Ja hei! Piste mulle. Neuloin ison kasan hahtuvaa eikä lanka katkennut koko aikana kuin ehkä kerran!

Tilasin ensimmäistä kertaa Amazonista kirjoja. Nopea toimitus ja kunnolla paketoitu. Kehtaan tilata toistekin. Odottelen vielä sitä samana päivänä Adlibriksestä tilattua pakettia. Siellä kun olivat ne neulontakirjat, tuo eilinen paketti sisälsi vain joululahjoja.

ps. Joo, tiedän. Jos bloggais useammin, ei tulis tällaisia kilometrin mittaisia sekatekstejä.

3 kommenttia:

famu kirjoitti...

Kiva ,kun olet taas linjoilla.Kaipailinkin jo Sinua.Hyvää adventin ja lähestyvän joulun aikaa Sinulle.

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä ja paljon silitystä ja rapsutusta ihanalle blogikissallesi! Ompa kissakuvaan sattuneet ihanan vihreät silmät, ja muutenkin otos on osuva ja kertoo kissoista paljon - lähes jokainen kissa taitaa rakastaa pahvilaatikoita ymv. laatikoita :D Mukavaa joulukuun jatkoa!
T: Saana

Raisa kirjoitti...

Ooh, minäkin olen ajatellut toivoa joulupukilta kerijälaitetta, se vaikuttaa kovin näppärältä...

Kiitos vielä tätäkin kautta siitä arvontalahjasta, se oli oikein... ajatuksia herättelevä! Ja ihana! Lankakerä taitaa päätyä koolaid-pataan.... =)