20.12.06

Pinkeetä

Kiirettä on pitänyt, mutta juuri ajoissa valmistui Icarus (IK winter 06). Se saa nyt pingottua tarkastajien valvonnassa yön yli ja aamulla pääsee joulupukin matkaan. (Ei huolta, tarkastajat saavat kyllä viettää yönsä suljettujen ovien takana.)


Vähän muitakin huiveja on valmistunut, oranssi imagohuivi kummitädille ja vihreä kummisedälle. Muut neulepaketit lähtivät jo matkaan. Vielä mummolle kämmekkäät niin sitten on valmista. Paitsi että oma mies taitaa jäädä ilman pipoa jouluksi. Ehkä uudeksi vuodeksi sitten. Suutarin lapsia...


Postista tuli yllättäen toinen kappale Interweave Knitsin syysnumeroa. Ilmeisesti sen Jamaikalla käyneen "tilalle". Voisin vaihtaa sen vaikka johonkin kivaan lankakerään, jos jotakuta kiinnostaa...

5 kommenttia:

Villasatu kirjoitti...

IK syksy 2006 kiinnostaisi kovasti!

Icaruksesta tuli kovasti hieno :-)

koukuttaja kirjoitti...

Voi hitsi, kun oisin tiennyt, niin oisin ostanut sulta sen IK:n pois ja se oisi voinut tulla samassa sen tänään mainitsemasi mystisen lähetyksen kanssa. No, aina ei voi voittaa.

Iloista joulua!

Ps. Mulle tuli se joku herja työkoneen IE:lläkin, kun rupesin tätä kommenttia kirjoittamaan. Jotain virheilmoituksia siis. Se beta-ongelma, josta olen ennenkin nillittänyt.

Lappis kirjoitti...

No hitsi, miksen mä sulta heti kysyny.
Pahoittelen, villasatu, taidan kuitenkin jemmata koukuttajalle tuon lehden, niin ei tarvitse postitella. Saat lehden kun nähdään, koukuttaja.

ps. se mystinen lähetys ehti kyllä lähteä jo ennen lehden saapumista, joten se juna kuitenki meni jo.

famu kirjoitti...

"Pimeydessä syttyy tähti,se loistaa koko maailmaan".-Riemullista joulujuhlaa Sinulle ja läheisillesi.

Napis kirjoitti...

Icaruksen omistajana täällä hyristelen haltioissani. Kiitos Valtavasti Lappis!!