13.12.06

Joululahjoja

Piti tehdä niitä sukkia...


Mutta kai patalaput ja lasinaluset on ihan yhtä hyviä lahjoja, onhan? Nuo käväisevät vielä pesukoneessa.

Se harmaa pipo on nyt purettu kahteen kertaan, mutta vielä en luovuta. Kolmas kerta ja kolmas kerä toden sanoo... Mutta on aika lankaa kun yhteen pipoon menee kolme kerää! (Eskimoa, jos joku kysyy.)

Tämä alkaa tosiaan mennä jo sairaudeksi asti, piti ostaa tuota kuvassa näkyvää suihkusaippuaa kun siinä luki "pure cashmere". Samoin kuin siinä viinipullossa luki takuulla kaupassa että Alpaca, eikä Tarapaca...

(Vihdoin uudessa bloggerissa, mutta mitä keksisi tägeiksi? Ja mitä sivupalkissa "täytyy" olla ja mikä on liikaa? Kommentteja?)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Patalaput ovat mainioita lahjoja! Miksikö? No, kun minäkin olen väsännyt niitä vinon pinon ;)

uhoava gnu kirjoitti...

Patalaput ovat loistavia lahjoja, vaikka itse en ole niitä väsännytkään (tosin pöydälle olen jo vasemmalla kädellä laittanut yhdet ohjeet valmiiksi..)!

Ja arvaa vaan... mäkin heti sorruin tuohon saippuaan kun näin. Miten neulominen vaikuttaakaan piilotajuntaamme...

Betassa on ihan kiva olla. Aluksi kaikki näytti sekavalta, mutta pikkuhiljaa tajusinkin systeemin olevan jopa simppelimpi. Tageihin olen laittanut eri neulekappaleiden nimiä (lapaset, sukat, jne jne) sekä postausta kuvaavia kuten apua, ostoksia jne. Sitten niistä on apua jotakin tiettyä etsivälle, tai ei.

Jos haluat kaksi sivupalkkia (molemmin puolin), näin ohjeen siihen Binäärijärjestelmässä ( 2-jarjestelma.blogspot.com ). Muutenkin sieltä klytyi "kaikkea kivaa" Betaan ja nimenomaan Betaan. Mutta ihan hyvältä näyttää sivupalkkisi, sitähän on kiva päivitellä ajan kuluessa rauhassa.