14.9.07

Inspiraatioyliannostus

Ravelry! Nam! En ole ihan vielä sinut sen kanssa, mutta eiköhän siitä jotain hyödyllistä kehkeenny.

Syys-Knitty! Nam! Saanko neuloa nuo kaikki? Nyt heti?

Äidille vihdoin se Täydellinen shaali, miesväelle kaulaliinoja, mullemullllle huppari, pusero jollekin hoikalle (tai mulle sitten Kun laihdun), sit vielä veska ja muutamat myssyt. Joko tossa olis joulusetti? Tuolta tosin kyl puuttu se oleellisin ohje, se millä neulotaan lisää aikaa. Mutta kaikkiin noihin löytyis langat omasta varastosta. Piste mulle.

Puikoilla heti toiset fetchingit, rowanspun dk, nam! Näitäkin jos tekis setin eri väreissä ni siinä olis kaikille.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei vähänkö joo! Mä en ole aloittanut vielä(kään) sitä Bodicea, voiskohan tuon Cherien tehdä siitä alpakasta...

Anonyymi kirjoitti...

Ravelry on..... huumaava. Voi kun olis aikaa päivitellä sinne ihan kaikki puikot ja kirjat ja langat ja jne.... Ja tutkia mitä muilla on :)

Lappis kirjoitti...

KAIKEN voi tehdä alpakasta. NAM!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, onkohan sulla muistissa kuinka monta mallikerran toistoa teit sun Zetor-huiviisi? ;) Samanmoinen projekti on puikoilla (j:llä alkavaan juhlaan liittyvä hys-hys-projekti, ei siis kerrota kaikille ...) ja olis kiva tietää vähän osviittaa, että kuinka monta kertaa tota mallikertaa kannattais mahdollisesti toistaa semmoseen sopivan isoon huiviin ... :)

neiti minkkinen kirjoitti...

Höh, se olikin vain haamu. :P

Lappis kirjoitti...

Ah joo, unohdin vastata paulalle, anteeksi.

Sellainen kymmenkunta toistoa tuossa taitaa olla, en pitänyt kirjaa, mutta jotain sellaista tuosta kuvasta luulisin laskevani. Ellei siinä yhdessä toistossa sitten ollut kaksi kertaa tuo kuvio, en muista.