18.10.07

Very Nice!

Terveisiä Nizzasta!
Olin vähällä muuttaa asumaan tähän kauppaan:

La Drogueriessa on Kaikkea: nappeja, nauhoja, helmiä ja ihqua lankaa. Ja vielä noin kauniissa kaupassa!

Hypistelin kaikkea mahdollista ja viivyin kaupassa puoli iltapäivää. Mukaan tarttui vähän nappeja, pikkasen nauhoja ja tällainen kitti, mistä pitäisi tuleman alpakkaiset kämmekkäät ja kaulahuivi kaikissa sateenkaaren väreissä. Varsin kätevää, koska ei olisi kyllä tullut ostettua kerää jokaista väriä, kuten eräiden on tiedetty joskus tehneen. (Noita toki on vain kuusitoista eri väriä.) Vielä kun osaisin päättää että mustalla vai ruskealla pohjalla. Kitti oli alunperin tarkoitettu ruskean kanssa, mutta jotenkin minua epäilytti ja ostin vielä kerän mustaa varmuuden vuoksi. Nyt taas näyttää ruskea paremmalta. Sanokaapas viisaammat, kumpi?

Phildarillakin kävin, muovia yäk.
Kirjakaupasta ja lehtikiskalta tarttui vähän aineistoa mukaan, mutta niistä ehkä lisää myöhemmin, jos/kun jotain rupean väsäämään. Ei mitään erityisen sykähdyttävää.

4 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Oi mikä kauppa, tuonne kun pääsis! :)

Mun silmää miellyttää enemmän musta pohja, ainakin noiden näkyvissä olevien lankanöttösten värien perusteella.

Sire kirjoitti...

Musta saa minunkin ääneni

Anonyymi kirjoitti...

Yyh... Ei oo reilua, että jotkut meistä on käyneet Nizzassa _ennen_ neulomiseen hurahtamista... :-/ Kauppa näyttää aivan ihanalta!

Mä muuten äänestän ruskeaa. Siitä tulee mun mielestä pehmeämpi ja tasapainoisempi yhdistelmä. Lisäksi esim. tuo tumma violetti ei juurikaan erotu mustasta, mutta ruskean kanssa se tulee upeasti esiin.

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin voisin muuttaa tuonne kauppaan ;) Ihanan värisiä lankoja olit ostanut!