14.4.06

Oranssia inspiraatiota metsästämässä

Huhtikuun project spectrum -värit ovat oranssi ja keltainen. Lieneekö siitä johtuvaa vaiko kevään mukanaan tuomaa, kun mikään neule ei osoita kiinnostusta hypätä puikoille. Oireellista myöskin on se, että näitä värejä ei lankavarastostani juuri löydy, muuta kuin nämä mummolta perityt:Tuo vaaleankeltainen ehkä eniten puhuttelisi. Se on "sisäkäyttölankaa", kun vaan keksisi mitä siitä voisi "sisäkäyttöön" tehdä. Millaista sitten on "ulkokäyttölanka"?
Mohairinpätkätkin ovat kivoja, noiden ruusukkeiden tekoon mummon tavaroista löytyi jonkinlainen laite, en ole vielä perehtynyt sen toimintaperiaatteeseen.
Niin, ja mitä kummaa voisi tehdä oranssista langasta jossa on kultahilettä? Tuo neule tuossa on äidilleni lapsena tehty pusero, jota mummo on alkanut purkaa, tehdäkseen langasta jotain muuta, mitä?

Jos nyt ostaisin lankaa, saattaisin käydä ostamassa jotain mielenkiintoista oranssia, mutta ei sekään suuremmin houkuttele. Tiedoksi kuitenkin rouvalle Tampereelta, hänen oranssia huiviaan ei ole unohdettu, sillä on melko pieni numero inspiraatiojonossa.

2 kommenttia:

hanka kirjoitti...

Symppaan sinua edellisiin postauksiisi liittyen: äitini kuoli pari kuukautta sitten ja perin hänen lankansa ym. tarvikkeensa. Keristä, nyssäköistä ja keskenjääneistä töistä tulee mieleen paljon muistoja. Niitä ei henno heittää pois, mutta loppuunsaattaminenkin tuntuu vaikealta.

Lappis kirjoitti...

Kiitos.
Ja otan osaa.

Mummoni tosiaan kuoli kyllä jo kymmenen vuotta sitten, mutta jostain syystä hänen tarvikkeensa ovat olleet (käsitöitä tekemättömän) äitini nurkissa. Tuli kyllä paljon muistoja mieleen kun kaivoi ne vanhat tavarat esiin.