25.4.06

Neuloisko? Nääh!

Näin tässä usein käy. Kevät tuo valoisat illat ja vie neulomisen mennessään.
Puikoilla on aktiivisesti vain joku lastennuttu, kun teki mieli testata ohjetta. Ei se ole edes kenellekään menossa, joten aika rauhassa on sekin saanut kykkiä korissa.

Tilkkutyökurssikin alkaa olla menneen talven lumia. Näin vaan tuli todistettua että sitä pystyy käymään koko lukuvuoden kurssilla saamatta mitään valmiiksi, kun aloittaa jotain uutta joka välissä.

Lankahamstereissa pysyn hyvinkin helposti mukana, eivät nuo kesälangat ole koskaan minulle puhuneet.

Seuraava projekti olisi varmaan värjätä hempeän punaiset puuvillalangat tummemmaksi, viininpunaiseksi. Niistä tulisi sitten kesätoppi. Tai jotain. Lähinnä. Väri on, langat on, vain kattila puuttuu. Menin sitten älykkäästi ostamaan sellaista väriä johon tarvitsee oikean kattilan. Niin että jos joku jossain näkee valtavan ison kattilan halvalla, saa tuoda tänne. Tämä tarkoittaa juuri sinua, rouva Vantaalta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Helpottavaa kuulla, että muutkin käy kursseilla eikä saa mitään aikaiseksi. Koko talven tilkkiskurssilla tein vain yhden tyynyn päällisen, ja monta irrallista blokkia, joista ei koskaan tule mitään sen kummempaa.

Ziina kirjoitti...

kierrätyskeskukset ja jäteasemat ovat oivallisia paikkoja löytää isoja kattiloita. tai on tämä vaihtoehto kuin minulle kävi, ostimme talon ja kaupan päälle tuli mm. kaksi isoa kattilaa.