8.5.06

Pupu!

Neulon sittenkin!
Tai koko ajanhan olen neulonut, mikään vaan ei valmistu. Puikoilla enemmän tai vähemmän aktiivisesti ovat:

  • Yksi raidallinen sukka joka on ollut kesken ties kuinka pitkään, en jotenkin kykene tekemään siihen kantapäätä, omituiset silmukkamäärät, älä kysy...
  • Haiku sinisestä vanhasta puuvillalangasta, valmistunee joskus
  • Branching out valkoisesta Novitan mohairista, kutittaa nenää jos tekee enemmän kuin kaksi mallikertaa kerrallaan, hidasta siis
  • Uusimpana tulokkaana Flower basket shawl farkunsinisestä Sivillasta, ihanaa! Tämä varmaan valmistuukin, jos vain ehtisi rauhassa istua neulomassa.
Niin se pupu! Neuloin mökillä viikonloppuna legs-pupun, joka sai heti innokkaita ihailijoita:En ole ihan varma huovutanko sen vai annanko olla tuollainen. Oli kyllä hauska tehdä, pupulle saattaa syntyä kavereitakin, kiva lahjaidea lapsille ja lapsenmielisille.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"pupulle saattaa syntyä kavereitakin"

onnea perheenlisäyksestä!

Anonyymi kirjoitti...

ps. Miten sä saat noista arkajaloista otettua noin hyviä kuvia?

Lappis kirjoitti...

Kiitos!

Makaamalla lattialla niiden vieressä. Kun ne lojuvat auringossa matolla, mikään maailmassa ei voisi niitä häiritä. Paitsi villantuoksuinen ihana pupu, jota pitää haistella vaikka se olis mulla kädessä. Kissan elämä on taistelua uteliaisuuden ja arkuuden välillä, joskus uteliaisuus voittaa. Plus että niitä kuvia sai ottaa noin 25.

Sari (saristitching) kirjoitti...

Ihana kisu! Harmaaraidalliset ovat kyllä kauniita!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania blogikissoja kera söpön pupun! Aurinkoisia terkkuja kaikille karvakuonoille ;D

Nimuel kirjoitti...

Ihanat on elukat! Sekä karvainen, että villainen.=) Minullakin oli tuollainen raidallinen kissa ja sen neljä raidallista pentua. Nyyh. Miksi pitää olla allergioita?

MysteryKnitter kirjoitti...

Ninni, minä ainakin ymmärrän sinua. Minäkin olen oikea catlover..siis ihan hurahtanut kaikkiin kissoihin...tai ainakin maatiaisiin. Ovat niin syötävän suloisia! Ja se kehräys...aaah! Ihanaa! Mutta allergiat....aaargh!!!!!!!!!!!! Minäkään en saa enää kissoihin koskea...vaikka saankin katsoa niitä. *surullinen* Mutta minkäs teet...sellaista on elämä. Ja se neulottu pupu on ihana kans...milloinkahan sitä itse uskaltaisi heittäytyä neulomaan eläimiä...muitakin kuin matoja?