27.7.06

Ei heikkohermoisille

Pyynnöstä esittelen lomalla mukaani tarttuneet langat:

Tuli joo vähän tehtyä hankintoja talven varalle...
Mustaa Kitteniä, takki tulossa, on on, puolitoista hihaa jo valmiina.
Ruskeaa, vihreää ja sininen pallukka ohutta Pirkkalankaa. Nam. Namnam.
Farkunsinistä Sivillaa. Serkun Flower basket shawl jäi kummittelemaan, mulle kans!
Oikeassa reunassa sukkalankoja. Hjertegarn on aina ihanaa, Regiaa en ole vielä ehtinyt kokeilemaan.
Laatikossa Vilénin Sulon ostoksia, Samosta ja Woolia. Älä edes kysy. Sain halvalla. Seuranaan Mandarin Fiestaa, joka on jotenki vaan ihku tai jotain.
Selkänojalla vähän kangaspaloja marimekolta, jotain kivaa pientä niistä voisi tehdä, tai sitten laitan tilkkulaatikkoon kavereidensa seuraksi. Miksen mä enää ompele mitään?
Edessä komeilee ihkaoikea ikioma työkalupakkini, yläosaan menee sukkapuikot ja alas pyöröpuikot ja tilpehöörit. Kätevä. Jos on työkalut, pitää olla pakki. Nih.

Edit. Tästä puuttuu vielä jotain, mutta mä olen näemmä piilottanut ostokseni niin tehokkaasti etten itsekään löydä niitä. Ainakin sitä Gedifran lankaa, josta tein sinisen huivin, ostin myös punaisena. Nam.

Osasta on jo neulottukin, tässä kaksi pipoa Samoksesta (joo, älä edelleenkään kysy) Neuleita kullannupulle -kirjasta (jonka senkin ostin lomalla, kun... joo, sain halvalla.)


Sukanvartta Hjertegarnista. Luulin etten pitäisi tuosta väristä, mutta pidänpäs, siitä tuleekin metkat raidat!
Sukkia varten tuli vihdoin hankittua Knitting vintage socks. Nam. Namnam. Tähän tekeleeseen voisi jotain uudenlaista kantapäätä jo kai kokeilla, katsotaan...


Vihreät Pirkkalangat päätynevät johonkin tämäntapaiseen, yhdessä itsevärjätyn villalangan kanssa. Niistä tulee mukavan meleerattu pinta. Neuletakkia siis meinasin, palmikoilla tai jollain muulla kivalla. Starsky olisi yksi ehdokas, tai muu sen tapainen. Tai jos nyt ensin vaikka kerisi ne sotkussa olevat itsevärjätyt vyyhdit ensin ja katsoisi sietääkö sitä lankaa enää sen urakan jälkeen tämän vuoden puolella katsella...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No, nyt sulla on lankaa... ainakin muutamaksi viikoksi. Lankaostoksilla on kyllä mahtavaa (terapeuttista) olla. Kävin tänään itsekin hakemassa muutaman kerän ja huomenna jatkan. Täytyy varustautua ensi viikon lomaviikkoa varten.

Anonyymi kirjoitti...

Pitäähän sitä talveen varautua ihan kunnolla - muistele vaan Huovisen Hamsteria.... :)