28.1.06

Inventaario

Viimeinkin ennätin tehdä inventaarion ja nyt olen valmis helmikuun dieetille.
Lankoja löytyi kaappien pohjalta lopulta kuitenkin vähemmän kuin pelkäsin. Kokonaisia keriä 4,5 kiloa ja epämääräisiä (mukaanlukien keskeneräiset työt jotka saivat tänään lopullisen purkutuomion) 2 kiloa. Kaikkea mielenkiintoista mitä en muistanut omistavanikaan. Terveellistä tällainen inventaario. Silti pelkkä ajatus siitä ettei kohta voi mennä ostamaan lisää, ajaa minua nettilankakauppojen sivuille ja suunnittelen jo maanantaiksi matkaa lankakauppaan "ihan vaan puikkoja hakemaan"...

Tässä purkutöistä vielä viimeiset kuvat ennen kuin lähtö tulee:

Kirjoneulepuseron takakappale ja 3/4 etukappaleesta, Floricaa, noin vuodelta 1993, jos ohessa olleeseen käsityölehteen on luottamista. Ihan kivat värit, malli sen aikaiseksi melko normaali, mutta koko auttamatta liian pieni, enkä minä kuuna kullan valkeana tuollaista käyttäisi. Tästä tulee: huiveja ja kirjoneulelapasia.

Kasa jotain. Ei aavistustakaan mitä tuosta on pitänyt tulla. Langat muistelisin ostaneeni jostain halvalla. Miksi, sitä en käsitä, sillä noin äklöä lankaa ei toista tästä huushollista löydy. Kaiken muun kauheuden lisäksi sitä on valtava kasa, varmaan puolitoista kiloa yhteensä. Tästä tulee: ehdota ihmeessä jos keksit, mitä.

Ratsastuslapanen itse kasvivärjätyistä langoista. Selvästikin ajalta jolloin vielä ratsastin enkä tullut ajatelleeksi että villalapasessa luultavasti luistaa ohjat. Noita lankoja on värjäyskurssin peruja noin sata grammaa yhteensä pienissä pätkissä. Tästä tulee: tavalliset lapaset.

5 kommenttia:

koukuttaja kirjoitti...

Musta tuo sun mielestä äklö lanka suorastaan huutaa koivunlehtimallilla neulotun suuren torkkupeiton nimeä. Ehkä kuulin väärin.

Oikeastaan tulin tuomaan linkkivinkin silmukkamerkkeihin liittyen:
http://lenealve.blogspot.com/2005_11_01_lenealve_archive.html

Siitä skrollaten alas päin, kunnes eteen tulee huovutetun silmukkamerkin kuvia vastaan.

Lappis kirjoitti...

Ah, kiitoksia vihjeestä!

Kannattaisi kyllä kuitenkin käydä tarkistuttamassa kuulo...
Toi on sellasta lötköä lankaa, en usko että se olisi kovin ryhdikäs peitto. Ja se on jotenkin niinku lenksupintaista, yyh.

minka kirjoitti...

Äklöt langathan voisivat tulla onnellisiksi uudessa, rakastavassa kodissa.

Enkä mä mitään yritä vihjailla - mutta mulla on edelleen niitä farkkukankaita tuolla kaapissa..

koukuttaja kirjoitti...

Eihän torkkupeiton tarvitse olla ryhdikäs, vai tarvitseeko? Musta sellainen lötkön löysä lurppapeitto olis aivan ihana.

Lankavaihto voisi olla kiva idea. Mullakin on tuolla muutama kangaspala, joita ostaessani olen taatusti ollut jossain toisessa todellisuudessa tai ainakaan en enää voi käsittää, mitä olen ajatellut niitä ostaessani. Ja melkein kaikki mun puuvillalangat kuuluvat suurin piirtein samaan kategoriaan. Niitä on inhottava neuloa kun puikot alkaa vinkua. Tai sitten se ääni kuuluu mun pään sisällä. Siis seKIN ääni.

Anonyymi kirjoitti...

Äänestän lötköpeittoa kangasvuorilla. pia