24.1.06

Sukkaa pukkaa

Tein itselleni pitsivartiset sukat, Ullasta, yllättäen. Lankana Hjertegarn socks, joka on I-HA-NA! Myyjä arveli ettei aikuisten sukkiin riitä yksi 50 g:n kerä, mutta niin vaan riitti neljäkakkosiin. Tosin siis noissa varsissa on seitsemän mallikertaa ohjeen yhdentoista sijaan. Tiimalasikantapää oli uusi tuttavuus, ehdottomasti kannatti opetella, unisukkiin se on juuri passeli. Lisää tällaisia! Onneksi on vielä se toinen kerä jäljellä, kun sitä ei tähän tarvittukaan. Jos tekisi seuraavat varpaasta ylöspäin...

Inventaario on vielä kesken. Tähän mennessä olen laskenut vasta ns. normaalit langat, siis ne joissa on vyöte tallella ja ovat kokonaisia keriä. Laskuri näyttää neljää ja puolta kiloa. Epämääräisiä on ehkä saman verran vielä tutkimatta.
Kaapeista löytyi lankojen lisäksi muutama epämääräinen tekele, joista kaikista en ole ihan varma mitä niistä piti tulla. Joukossa mm. monivärisen kirjoneulepuseron etu- ja takakappaleet. Ennustan purkutöitä ja paaaaaljon kirjoneulelapasia. Tai kai siitä muutaman huivinkin saa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan väriset sukat! Tiimalasi ja varpaista aloitus on mullakin opettelulistalla.