19.1.06

Omituisten otusten kerho

Ensimmäistä päivää neuleblogilistalla ja heti alkaa tapahtua.
Emilia haastoi minut omituisten tapojen meemiin.
Tässä siis vaaditut viisi omituista tapaani:

  1. Paukuttelen kuplamuovia aina tilaisuuden tullen. Kuvittele sitä onnen päivää kun kerran näin sitä valtavan rullallisen. Olin vähällä pyytää että saisinko muutaman metrin mukaani...
  2. En voi sietää yhdys sana virheitä, tuonkin kirjoittaminen repii sisintäni. Korjailen niitä toisten teksteissä estottomasti ja päin naamaa. Sinua on varoitettu!
  3. Toljotan. Saatan unohtua katsomaan tyhjyyteen. Olen tänä vuonna löytänyt kanssatoljottajan, toisen kissoistamme. Toljotamme joskus yhdessä.
  4. Elän ja asun täydessä kaaoksessa (et osaa edes kuvitella niin pahaa kaaosta vaikka yrittäisit), mutta joskus saan järjestelmällisyyskohtauksia, joiden seurauksena on yleensä huolellisesti organisoitu mappi välilehtineen tai värin mukaan järjestettyjä kankaita/lankoja.
  5. Teen listoja. Joululahjalistoja, kauppalistoja, "tee nämä kun pääset kotiin" -listoja töissä, "nämä on neulottava, siitä ja siitä langasta" -listoja, "mökille mukaan" -listoja. Listat kirjoitan ensimmäiselle käteen osuvalle paperinpalalle ja ne katoavat usein vain tunteja kirjoittamisen jälkeen. Teen listoja myös miehelleni, hän ei luultavasti lue niitä. Sen enempää kuin minä omianikaan. Järjestelmällisyyskohtauksen (ks. omituisuus nro 4) koittaessa saatan jopa viikon ajan kyetä kirjoittamaan kaikki listat yhteen ja samaan vihkoon jota kannan mukanani, kunnes se katoaa.
Haastettujen tulee kirjoittaa meemin säännöt blogiinsa ja haastaa viisi uutta ihmistä mukaan. Haastetut ihmiset linkitetään meemin loppuun ja heitä käydään informoimassa haasteesta kommenttilaatikoihin.
Haastan blogit nekkisneuleet, Miikkumaa, Kultalankaa, Stitsailuja sekä Puikko ja kokka, vaikken heistä ketään kyllä tunnekaan ennestään.

1 kommentti:

Susanna kirjoitti...

täällä yks samanlainen. Listoja syntyy harva se päivä, tuntuu etten voi vaan suunnitella esim tulevia neuleita, vaan täytyy kirjoittaa ylös. Ja kaaos on melkoinen täälläkin, myös mapitushommat on tuttuja :D