27.9.06

Paketti!

Kärsivällisyyteni palkittiin vihdoin, ja toinen SNY:n paketti saapui perille asti.


Paketista kuoriutui:

- Nalle Puh -kirja ja valokuvakansio sekä suklaata. Tuo kirja minulla toki oli ennestään, mutta varakappale ei tee pahaa, kun kyseessä on klassikko. Valokuvajuttu ja suklaat taitavat matkustaa erään nelivuotiaan Nalle Puh -friikin luokse...

- Kaksi kerää sinistä woolia, joka istuu hyvin wool-kokoelmaani (kyllä, minulla on kokoelma perusvillalankoja jos jonkinlaisia, ei koskaan tiedä milloin iskee lankapula).

- Kerä Aino-nimistä kirjavaa lankaa, tuota olen nähnyt toki kaupassa mutten koskaan ostanut, saattaisi sopia noihin hassuihin paksuihin huiveihin. (Jotka muuten näin sivumennen sanoen ovat hyvä konsti päästä oudoista jämistä eroon, mutta mihin minä joudun niiden huivien kanssa? Onneksi jotkut ovat näemmä pelanneet jalkapalloa toisen jättipuikon kanssa ja piilottaneet sen vimmaltani.)

- Kaksi kerää mustavalkoista Tahiti-nimistä nauhalankaa, ja nyt täytyy kyllä tunnustaa etten ole moista edes nähnyt, mitähän tuollaisesta ruukataan tehdä, aion avoimin mielin yrittää kokeilla.

- Ja sokerina pohjalla!! SNY:n itsensä kehräämää villalankaa. Ihanaa! Mukavan "kotikutoisen" näköistä ja kauniit hennot värit, harmaata ja sinivihreää, tuosta kuvasta ei oikein näy kunnolla. Tuosta voisi tehdä itselleen brassailuhuivin. Vähän jotain erikoisempaa neulosta mutta ei mitään pitsiä eikä monimutkaista juttua häiritsemään lankaa. Laitanko toisen langan kaveriksi vai neulonko yksin?

Kiitos paljon SNY!

Niin ja mielenkiintoista, selkeästi SNY:ni pitää Nalle Puhista ja osaa kehrätä... hmm... lukemaan blogeja...

4 kommenttia:

Pia Tuononen kirjoitti...

Ihania juttuja olet saanut SNY:ltäsi!

Lappis kirjoitti...

Enkö!

Niin ja siis luettuani tuon uudestaan, en siis tarkoita että se Aino olisi niitä outoja jämiä, vaan että sen kaveriksi löytyisi jämiä.

Hasbu kirjoitti...

Tulin tänne vastavierailulle ja lisäsin sinut blogilistan suosikiksi, pysynpä mukana touhuissasi!

Saat minut muuten kiinni spostista hasbu[at]luukku[piste]com.

Anonyymi kirjoitti...

Blogistasi löytyy tosi ahkera käsityöläinen!