24.10.06

Odotettua postia

Juuri kun puhuttiin että ei se lehti ikinä tule, postipoika oli tiputtanut laatikkoon IK:n syysnumeron. Kirjekuoressa oli leima "missent to Jamaica". Koska Jamaicahan on ihan sama kuin Finland.

Talvinumeroa odotellessa ehdin varmaan neuloa ainakin sen Swallowtail shawlin, tai muutaman...

edit: Päivitin ulkoasun rauhallisen valkoiseksi, toivottavasti miellyttää silmää enemmän. Swallowtail shawliin on lanka valittu, vielä kun löytäisin puikot. Kirjavaa sukkalankaa testataan. Serkulle sukat?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minnehän se minun syysnumeroni on mahtanut joutua? Varmaankin "Missent to Bermuda Triangle".

Tilasin 13.9. ja sanoivat lähettävänsä 28.9.. Eipä ole kuulunut... maksuhan tietenkin kilahti heti saman tien.

No, tämä tilanne ei stressaa ihan niin paljon kun on teitä kohtalotovereita jotka olette lehtenne lopulta saaneet. Ajattelin että kun kuukausi on kulunut "lähetyspäivämäärästä" lähestyn heitä sähköpostitse mikäli lehteä ei ole tullut. Hohhoi.

Lappis kirjoitti...

Minä maksoin tilaukseni 1.8. ja siitä pari viikkoa myöhemmin sanoivat tilauksen lähteneen. Kärsivällisyyttä...

Anonyymi kirjoitti...

Mikähän tuossa Jamaicassa on... mä sain kerran kortin kaverilta UK:sta kahden kuukauden odottelun jälkeen ja siinä oli leima että "Missent to Jamaica".
Terveisiä Sallalta :o)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Socks tuli ehjänä perille! Monista malleista tykkään, vaikka tietysti mukana on sellaisia joita en ikinä tekisi. Kyllä tämä jää minun hyllyyni!

Anonyymi kirjoitti...

No, minä tilasin 13.8. ja ensin luvattiin kuun lopussa, sitten 6-8 viikkoa ja nyt sanottiin, että tulee lokakuun lopussa. Ärsyttää!