8.3.06

Lahjuksia ja mullanvaihtoa

Villasukka lähetti LANKAA! Oi mä rrakastan ihmisiä jotka lähettää mulle LANKAA!

Olin kuullut tuosta Eskimosta, mutten ikinä nähnyt livenä. Se on Ihanaa! Mies saa ehkä sittenkin sen "täydellisen pipon" vielä tämän talven lumille. Tai ensi talven. Mä olen hidas.
Oranssista puuvillalangasta... hmm... Tunnen erään joka pitää kovasti oranssista...
Ja tuon vihreän Lett-Lopin mä aion ihan vaan syödä, koska se on niin herkullinen. Vihreäthän ovat vihanneksia, joten sen pitäisi olla myös terveellistä.
Kaunis kiitos ihanasta paketista!

Pojat olivat myös järjestäneet mulle pikku yllärin. Valtaisa rahapuu oli pitkin pituuttaan lattialla ja multaa kaikkialla. Kissat tietenkin täysin viattomia.

"Ihan tosi, se oli jo tossa lattialla, kun mä saavuin paikalle. Mä vaan seison tässä vieressä vahtimassa ettei kukaan tuhoa johtolankoja."

Tietääkö kukaan miten ulkona jäässä olevasta multasäkistä saa otettua multaa kukkaruukkuun?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olkaatten hyvä vaan! Siis keltainen on se marinoitu (sitä jäi vielä, mitähän keksis?) ja lett-lopiakin jäi, ja se on siis maailman ihaninta lankaa. Taisi muuten jäädä eskimoakin...mulla on ihan liikaa lankaa ;)
Villasukka

AnneV kirjoitti...

"Todista, että se olin minä."

(hassua, että koirat osaa hävetä niin hyvin, kun tekevät jotain kiellettyä. Kissat ei kyllä yleensä näytä kauheen syyllisiltä.)

Altocumulus kirjoitti...

Mainion viaton ilme kisulla! Nuorempi doggimme tuhosi aikanaan kaiken ja siinä sivussa meni kukkaruukkukin nurin. Minulta kysyttiin tuolloin, että olenko varma ettei vanhempi doggi tee tuhoja. Kukkaruukkutuhopäivänä oli helppo olla varma. Juniorin nenu oli ihan multainen ja seniorin putipuhdas. :)

Anonyymi kirjoitti...

siis voi miten ihana kisuli !!

MysteryKnitter kirjoitti...

Ihania kuvia edelleen! Ja teräviä, toisin kuin omassa blogissani.